Aerobic Bootcamp

Donderdag 20.00 bij Circles Waalre

Aerobic Bootcamp: de tweede les in een serie van 3 die wekelijks afgewisseld worden: Body Shape, Aerobic Bootcamp, Aerobic Attack. Het verschil zit in het tempo, respectievelijk: gemiddeld, sneller, snelst.

Je mag springen en hoppen, maar het kan ook zonder. Maak je geen zorgen om buiten de boot te vallen of niet mee te kunnen met de groep… Gelukkig is het bij ons heel gemoedelijk in de les. Je zult deelnemers ieder op een eigen manier zien bewegen en het soms een beetje anders zien doen. Is het tempo te snel? Beweeg dan op half tempo. Is de oefening te zwaar? Kies de lichtste variant. Kun je het niet bijhouden? Neem even rust en val vanzelf in zodra je lichaam dat aangeeft..

Je wordt aangemoedigd om de les aan te passen aan jou eigen kunnen van dat moment. Er zijn meer dan genoeg opties en er is volop begrip.. Voor de lesbeleving is het wel handig als je een beetje een feeling hebt voor ritmisch bewegen (kunnen dansen is niet nodig, maar kunnen bewegen op de maat van de muziek is een pre).


Aerobic Bootcamp is als een soort total body training:

 • Verschillende oefeningen voor
 • Verschillende spiergroepen in
 • Verschillende tempo’s met
 • Verschillende opties voor het uitvoeren van de oefeningen, zodat alle deelnemers aan dezelfde les mee kunnen doen, ieder op een eigen trainingsniveau.
 • Iedere les is los te volgen en op elk moment van het jaar instapbaar.
 • Samenstelling van de groep varieert door vrijblijvende deelname.
 • Er zijn momenteel geen mannen die meedoen aan deze les.

Nodig:

 1. eigen mat
 2. handdoek
 3. flesje water
 4. schoenen voor binnen met schone zolen (nvt indien je gewend bent te sporten zonder schoenen/op blote voeten)

Je kunt gewoon zo mee komen doen of een plaatsje reserveren:

AEROBIC BOOTCAMP te vinden op de kalender (zwarte kleur)

Alle geplande lessen AEROBIC BOOTCAMP op een rij


Bij lichamelijke klachten en/of (herstel van) blessures kan ik je gerichte opties geven voor tijdens de les. Neem graag contact met me op of spreek me voor de les even aan hierover.