Betaling | Reservering annuleren | Ben je voor het eerst?

Welkom, beste deelnemer of geinteresseerde!

Lessen zijn los te volgen. Je betaalt per keer. Geen lidmaatschap/abonnement.

Waarom? Dat lees je hier.
Welkom!

Wat leuk dat je hier bent en mijn website bekijkt! Mijn naam is Daphne en sinds 2005 ben ik werkzaam als ‘sportjuf‘ in Waalre en omgeving. Jarenlang heb ik groepslessen bij verschillende sportscholen mogen geven. Met heel veel plezier. Ik geniet van vindingrijk creatief een les of training in elkaar zetten, oefeningen uitzoeken, muziek arrangeren…  en hoop jou en andere deelnemers een plezier te kunnen doen met mijn lessen en maatwerk-trainingen.

 

Laagdrempelig en vrijblijvend

In 2016 voelde ik me geroepen om mijn groepslessen toegankelijker en vrijblijvend te maken voor een ieder die het verlangen heeft om een groepsles te gaan doen. Ik dacht: mensen die interesse hebben om te gaan sporten in een sportschool zullen daar uit zichzelf wel een keer gaan informeren… Maar al die mensen die geen behoefte hebben aan een sportclub, maar wel graag een groepsles zouden willen doen? Of iemand die niet aan een maandelijks bedrag vast wil zitten? Of iemand die na het doen van een (proef)les geen keuze wil hoeven maken over een abonnement of lidmaatschap? ….? Er waren in mijn ogen nog te veel obstakels om gewoon eventjes een groepsles mee te kunnen doen.

Vrijblijvend en laagdrempelig. Met het aanbieden van losse groepslessen hoop ik voor jou en anderen de drempel, om gewoon eventjes een groepsles mee te komen doen, te kunnen verlagen.

 

 

Help je mee om de kosten te dekken, zodat de lessen voor iedereen vrijblijvend en toegankelijk blijft? Betaling gaat daarom op basis van vertrouwen, graag naar draagkracht en vermogen:

 • 2 of 1 deelname munt bij aanvang van de les
 • 10 of 5 ura vóór aanvang van de les
 • 10 of 5 talenten vóór aanvang van de les
 • 10 of 5 euro contant bij aanvang van de les
 • 10 of 5 euro per bank vóór aanvang van de les:
  • Sound in Motion
   IBAN NL96 ASNB 0707302870
   Ovv je voornaam

 

Bekijk en reserveer de lestijd van je keuze op

 1. sound-in-motion.nl (alle lessen)
 2. pilatesbijdaphne.nl (Pilates en BodyFit)

 

Een reservering annuleren van dezelfde of volgende dag kan bij mij via sms 06 827 33 853

Een reservering annuleren voor elders in de week kan via het formulier reservering annuleren.

Een vriendelijk verzoek om alsnog te betalen voor je gereserveerde plaats wanneer je deze minder dan 24 uur voor aanvang van de les annuleert.

 

Het begint wat frisser te worden. Let je erop dat je voldoende warm aangekleed bent in de les?

 

Ben je hier het eerst? Dan vind je hier nog meer informatie

Graag tot ziens!
Daphne